Aanbiedingen

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Aanbiedingen juni 2022Veel gave promoties en nieuwe producten in Europa!


Plaats een bestelling van minimaal 200PV deze maand en je krijgt een gratis 15 ml.  Litsea en een 10 ml. Manuka Touch roller! Manuka heeft sterke ontstekingsremmende, antibacteriële, anti-virale en antischimmel eigenschappen en is normaal niet verkrijgbaar in Europa. Manuka is hèt nationale EHBO-product in Australië en Nieuw Zeeland. Het aroma van Litsea lijkt veel op Lemongrass. Litsea is een fijne olie om ondermeer te gebruiken bij yoga- en meditatiebeoefening. In China wordt deze olie al eeuwenlang gebruikt bij pijn, astma en voor de spijsvertering. De geur is opbeurend en stimulerend.

Adaptive motivate balance


Neem een eigen kortingsaccount bij dōTERRA en plaats een bestelling voor 200PV en je krijgt er nog een 15 ml. Wild Orange plus Copaiba bij!

Cpoa wildorange


START HIERHeb je al een eigen kortingsaccount, dan gelden de volgende acties:Bestel je met het Loyalty programma voor minimaal 125 PV voor de 16de van de maand, dan ontvang je gratis een 15 ml. Citronella. Citronella is het meest bekend om zijn krachtige insectenwerende werking. Ook is het een frisse olie om het kleinste kamertje in huis op te frissen door bijvoorbeeld 2 druppels in het water in de wc te druppelen. 

lemon eucalyptusliggend


Deze maand krijg je 10% korting op Pink Pepper (5 ml.). Pink Pepper werkt op het immuunsysteem, het ademhalingsstelsel en de huid.

Neroli liggend


Unieke producten verkrijgbaar alleen deze maand
Citrus Spring met de Mōve diffuser
Set Cooking Oilscitrus diffuser en kooksetEnjoy!


Subscript