Aanbiedingen

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Aanbiedingen augustus 2022De mooie zomerse promoties voor Europa!


Wil je altijd 25% korting en een eigen bestelaccount bij doTERRA? Deze maand krijg je 50 punten cadeau waar je producten voor kunt uitkiezen als je een bestelling van minimaal 100PV doet! Hier in de laatste kolom zie je welke producten je daar voor kunt uitkiezen.

Adaptive motivate balance


doTERRA lanceert 3 nieuwe producten deze maand!

Madagascar Vanille 5 ml. Een verleidelijke geur die ons terugbrengt naar gelukkige tijden in onze jeugd van verse, lekkere baksels van moeders. Heerlijk als puur parfum. Probeer ook eens een druppel in je gezichtsverzorging!

Deep Blue + Copaiba Stick Deep Blue verrijkt met Copaiba in een handige stick. Makkelijk aan te brengen op pijnlijke spieren en gewrichten. Nu nòg effectiever.

Copa
iba Touch Deze favoriet nu ook in een handige 10 ml. Touch versie, al voorverdund met gefractioneerde cocosolie!Cpoa wildorange


START HIERHeb je al een eigen kortingsaccount, dan gelden de volgende acties:Bestel je met het Loyalty programma voor minimaal 125 PV voor de 16de van de maand, dan ontvang je gratis een 5 ml. Red Mandarin. Rode mandarijn geeft energie en verbetert de stemming. Een druppel in je nachtcreme draagt bij aan een mooie huid. Een of twee druppels in een glas water of smoothie ondersteunt een gezonde spijsvertering.  

lemon eucalyptusliggend


Deze maand krijg je 15% korting op de monsters van Deep Blue rub en On Guard tandpasta. Zo kun je deze producten lekker uitproberen!

Neroli liggend


Tijdelijke producten zolang de voorraad strekt
De Koala diffuser is de ontzettend zoete kinderdiffuser die deze maand verkrijgbaar is met een On Guard 15 ml. De kinderen gaan binnenkort weer naar school, dus On Guard is de beste olie om hun immuunsysteem even op te krikken. De schattige diffuser heeft twee lichtopties, vier muziekjes en 5 volumeniveaus. Kalmerende pianomuziek of vrolijke vogelgeluidjes. Er is een muziekje voor ieder moment van de dag. Bij voortdurend gebruik verstuift de Koala 4 uur lang. Op de intervalmodus benevelt hij 8 uur lang. Ook leuk om te geven en om te krijgen!

De Bubble diffuser is de cute diffuser voor de volwassenen :) De Bubble wordt geleverd met de Citrus Twist 15 ml. wat een heerlijke citrusblend is met Wild Orange, Lemongrass, Ginger, Ginger extract en Litsea essentiële oliën. De Bubble werkt zonder water, dus geen gesop. Je zet er direct een 5 of 15 ml. olieflesje in. Deze diffuser die qua maat in je hand past vernevelt een oppervlakte van zo’n 10m2, dus echt een super diffuser voor in je kantoor bijvoorbeeld of op het toilet :) Hij schakelt in als hij beweging detecteert. Deze kleine krachtpatser kan tot wel 12 uur verstuiven!

De Osmanthus Touch is tijdelijk verkrijgbaar en als ik de beschrijving lees, komt die bij de favorieten! Beschrijvingen als verleidelijk, aanlokkelijk en meeslepend maken me zeer nieuwsgierig!
 citrus diffuser en kooksetEnjoy!


Subscript