Aanbiedingen

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Aanbiedingen oktober 2023
Deze maand is de Steady 10 ml. met 10% korting verkrijgbaar. De Steady blend is een olie uit de Kids Collection, maar kan zeker ook door volwassenen worden gebruikt en is zelfs aangeraden voor mensen met HSP. De Steady olie helpt om emoties te kalmeren en helpt om gevoelens van rust en balans te bevorderen.

Heb je al een account bij doTERRA, dan ontvang je gratis Thinker 10 ml. bij een LRP bestelling*. De Thinker is een olie uit de Kids Collection en is een fijne olie voor focus en concentratie. De olie kan helderheid en creativiteit bevorderen.

thinker


 
Nieuwe producten  


Er zijn momenteel geen nieuwe producten.

 
Tijdelijke producten  


De eerste Holiday Gifts zijn bekend en daar kun je gebruik van maken met een eigen kortingsaccount van doTERRA. Wil je die openen, stuur ons dan even een appje (0652 307 365) of mailtje (info@blizwellness.com) dan helpen we je daarmee. In november en december zullen er nog producten worden toegevoegd. Let op, beschikbaar zolang de voorraad strekt!
 
Gifts xmass
 

 
Heb je al een kortingsaccount?  

Bestel je met het Loyalty programma voor minimaal 125PV voor de 16de van de maand, dan ontvang je gratis een 15 ml. Wild Orange.
Een van de top 5 meest populaire essentiële oliën vanwege zijn vrolijke en optimistische aroma.

 

Enjoy!


Subscript