Stepping stones

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

bladeren

Toen ik 6 was deed mijn moeder het al. Ik heb een vriendin in Bussum die al 15 jaar een yogaschool heeft, maar ik moest er 51 voor worden om yoga te ontdekken :)! Eerlijk gezegd dwongen de privé uitdagingen die ik had en in mijn lichaam gingen zitten me er toe. Ik doe nu 3 of 4 lessen per week. Vind het een heerlijk zen-moment voor mezelf en mijn lijf vaart er ook wel bij. Ik ben ingestapt op Critical Alignment Yoga (corrigeert de rug) en doe er nog Hatha yoga en Yin bij. Dit artikel legt uit waarom yoga ook goed is voor het ouder wordende brein. Ik kan het iedereen aanbevelen :)!

Yoga4


In tijden van tegenspoed houd ik altijd voor ogen dat het een tijdelijk moment in mijn leven is.

“This too shall pass.” Zoals alles voorbij gaat.

De winter wordt de lente, de lente wordt zomer.

Een peuter wordt kleuter.

Na regen komt zonneschijn.

Soms moet je even stilzitten als je geschoren wordt.

plant

Een paar weken geleden las ik online een blog van Els van Steijn over haar boek De Fontein. Els is een coach en trainer die werkt met familieopstellingen. Inmiddels ben ik het boek aan het verslinden. Het is zó herkenbaar hoe ze de patronen blootlegt die kennelijk universeel zijn en die van ouder op kind worden doorgegeven. Alleen al bij het lezen van het boek, voel ik dat er dingen in me veranderen. Echt een aanrader!

bloempjes


Ik ben een enorme voorstander van pro-active selfcare. Zeker op het gebied van de gezondheid (preventief je lichaam en geest verzorgen), maar dat begreep je waarschijnlijk al wel, maar ook op het gebied van financiën. Zorg voor jezelf. Leun niet op de overheid en instanties. Als het later tegenzit, kun je iemand de schuld geven, maar daar schiet je niks mee op. Financieel voor jezelf zorgen, is zorgen dat je minimaal twee bronnen van inkomsten hebt waarvan het liefst eentje residueel, zodat als je eens in een periode niet kunt of wilt werken, dat je inkomen wel doorloopt. Mijn residueel inkomen is doTERRA! #askmehow

Water


Wist je dat een staat van dankbaarheid de hoogste frequentie in jou teweeg brengt? Deze komt nog voor liefde. Als je in je hart dankbaar bent voor wie je bent en wat er is, vibreert je lichaam op de meest gezonde trilling!
landschap

stepping stones