De vier wetten van spiritualiteit  

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

In India worden de "vier wetten van spiritualiteit” onderwezen.

- De eerste Wet zegt: “De persoon die arriveert is de juiste persoon".

Dat wil zeggen dat niemand toevallig in ons leven komt. Alle mensen om ons heen, die met ons omgaan, zijn er voor een reden, om ons te laten leren en te groeien in elke situatie.

- De tweede Wet zegt: “Wat er gebeurt is het enige dat had kunnen gebeuren".

Niets, maar dan ook niets, absoluut niets dat ons in ons leven overkomt, had anders kunnen zijn. Zelfs niet het meest onbeduidende detail. Er is geen "als ik dat en dat had gedaan, zou het anders zin verlopen ...". Neen. Wat er gebeurde was het enige dat had kunnen gebeuren en het moet zo zijn geweest opdat we deze les hebben geleerd en verder gaan. Elke situatie die ons in ons leven overkomt, is perfect, zelfs als onze geest en ons ego weerstand bieden en deze niet willen accepteren.

- De derde Wet zegt: "Elke keer dat het begint, is het het juiste moment."

Alles begint op het aangegeven tijdstip, noch ervoor noch erna. Als we klaar zijn voor iets nieuws in ons leven, begint het.

- En de vierde en laatste Wet: “Wanneer iets eindigt, eindigt het".

Eenvoudigweg dit. Als er iets in ons leven is geëindigd, is het voor onze evolutie, dus het is beter om het te laten, door te gaan en wetende dat je verrijkt bent door deze ervaring. Ik denk dat het geen toeval is dat je deze tekst die in ons leven komt leest vandaag; het is omdat we klaar zijn om te begrijpen dat er nooit een regendruppel op de verkeerde plaats valt."
"Er komt een tijd in je leven, wanneer je weggaat van al het drama en mensen die het geloven, omring je jezelf met mensen die je aan het lachen maken. Je vergeet het kwaad en je concentreert je op het goede. Je houdt van mensen die je goed behandelen en bid voor degenen die dat niet doen. " Het leven is te kort om allesbehalve gelukkig te zijn. "Vallen hoort bij het leven, weer opstaan ​​is leven.”


Subscript

BG india