Life happens

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Als het leven een plan met je heeft...


Je hebt dat vast ook wel eens gehad. Dat je dacht dat je iets ècht nooit ging doen en dat het leven het toch midden voor je neus op de weg zet.

life is what happens smallIn mei 2015 had ik inmiddels twee jaar de webshop blizwellness.com Daarin verkocht ik ondermeer diffusers (verstuivers) voor etherische oliën en op een dag dacht ik: “Ik zou daar eigenlijk hele mooie oliën bij moeten verkopen!” In die tijd gebruikte ik één olie per dag, Eucalyptus. Dat druppelde ik voor het slapen gaan op mijn kussen en dat vond ik zalig voor mijn luchtwegen. Ik had het idee dat het merk goed was, dus ik belde ze op om te horen of ik dat merk kon gaan verkopen (achteraf een heel dom idee, want je kunt dat merk op iedere hoek kopen). Binnen een halve minuut was ik daar al met die fabrikant uit, want dan moest ik van ieder geurtje 30 stuks op voorraad nemen. Dat was out of the question voor mij. Teleurgesteld was ik wel, want nu was ik terug bij af en een echt EO-expert was ik op dat moment dan ook weer niet. Het leven hielp me een beetje…

Twee dagen later, letterlijk, zie ik een post op FB van een vriendin die op dat moment nog geen vriendin was, je kent het wel, dat zij in doTERRA zat en ze bood aan een proefflesje op te vragen. Dat heb ik meteen gedaan, twee zelfs: een voor de luchtwegen en een rustgevende. De volgende dag vond ik ze keurig in de brievenbus. Ik was heel excited en heb ze meteen uitgeprobeerd. En het was toen dat ik me realiseerde dat er nog iets heel anders aan EO’s is, een extra dimensie, en die dimensie noem ik frequentie: deze oliën zijn zo puur, dat met het gebruik ervan word je er ook heel blij van! Met het feit dat ik zo veel of weinig kon bestellen als ik wilde, was de kogel binnen een dag door de kerk.

Tegen de optie om deze oliën te gaan verkopen (ze worden via direct sales in de markt gezet omdat het een redelijk complex product is) zei ik een pertinente NEE. Ik had een aantal minder goede ervaringen gehad in network marketing, dus ik liet weten deze oliën alleen via mijn webshop te willen aanbieden. Zo’n vier maanden later vraagt een andere FB-vriendin mij naar de AromaTouch Techniek training. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar door het woord training gingen mijn oren natuurlijk flapperen. Wellicht leuk voor Bliz Events… Kendra uit Amerika wilde daar graag voor overkomen, dus dat maakte het nog leuker. Ik verdiende er niks aan, maar in het ergste geval was het promotie voor de oliën. Binnen twee weken was de training uitverkocht en eind november was het dan zover. Kendra gaf ’s ochtends de training en demonstratie. ’s Middags gingen de deelnemers op elkaar aan de gang met de oliën. En wat schetst mijn verbazing? Na de training heb ik 18 mensen bij me staan die graag een pakket oliën willen aanschaffen. Soms heeft het leven andere plannen met ons dan die we zelf hebben... En gelukkig was ik wijs genoeg om dat te zien en te buigen.

Inmiddels had ik voldoende ervaring met het bedrijf dat echt mijn hart gewonnen had. Ze doen maatschappelijk heel veel goed werk in de landen waar ze hun grondstoffen van betrekken, de eigenaren voelen bezield en integer en ze geven heel veel cadeautjes weg aan trouwe klanten :)

Het heeft nog zeker een half jaar geduurd voordat ik echt presentaties ging geven. Eerst 1-op-1 en toen later voor groepen. Ik had geen idee dat ik het zó leuk zou vinden. Ik ontmoet mensen die ik nog niet eerder heb ontmoet, op mooie plaatsen in Nederland en ik mag de hele dag bezig zijn met deze prachtige producten. En voor dat eerste heb ik toch heel wat moeten overwinnen, en er is geen twijfel in mijn hoofd dat de oliën daarbij geholpen hebben. Als het voor mij als sales voelde, zou ik het niet kunnen, maar ik voel dat ik iedere keer met andere mensen deze oliën aan het delen ben en mensen blij maak met krachtige alternatieven voor hun gezondheid.

Leiderspositie in de aanbieding

Wellicht ben jij ook werkzaam in de gezondheids- en wellnessbusiness of misschien heb je er een passie voor en wil je wel een (neven)inkomen verwerven op residuele basis (een inkomen dat je genereert voor lange termijn met een eenmalige inspanning). Ik heb een leiderschapspositie in de aanbieding waardoor je met een voorsprong begint. Heb jij een interessant netwerk en heb je hier zin in, neem contact met me op!

“Als werk je hobby is, werk je nooit!"

 

bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook